Kohti fitnesksen maailmaa

No niin, tää on nyt sit mun fitness-blogin eka postaus, oon niin fleimeis! Tää päätöshän on kypsyny mun mielessä jo ihan sikapitkään, mut sitku meidän salilla on sellainen Luigi jonka rasvaprosentti on jotain viis, niin se sano että mun pitäis näyttää sille mun biksut, ja sit mä mietin että mistä se tietää että mä olen miettinyt bikinifitnessii, niin tää oli niinku ennen eli joku sign mulle.

Ni bloggaan nyt tästä mun fitness-urasta. Eli vautsivau, tän blogin nimi on jatkossa sitten Fitties with Titties!!!!

fit_tomaattiTässä on mun dieetti. Ameriikkalainen guru Laine Nordon on kehittänyt sellaisen käänteisen dieetin. En kyllä ensiks tajunnut että mitä se tarkoittaa, mut sit kekkasin et ruoka laitetaan niinku takapäästä sisään. Ja kyllä! Tää tomaatti estää takapuolessa ruoan liikkumisen eteenpäin ja ei oo yhtään nälkä! Siis vähänkö siistii!

Tässä tulee niinku kasvikset ja rasvanpoltto samassa, koska kyllähän se vähän ahistaa tuolla. Pitää siis liikuu aika paljon niin se ei häiritse koko ajan. Kokeilin myös kaurahiutaleilla ja parsakaalilla, mut kyllä tää on ihan just passeli tähän.

Eikä tartte enää erillisiä eväsrasioitakaan kulettaa mukana!

fit_koira

Multa on kysytty (koska meiltä fitness-bloggareilta kysytään aina kaikkee kun me tiijetään niin paljon), että mistä mä saan mun prodtskun. Prodtsku on siis se valkee juttu millä kasvaa. Ja sitä on pakko saada!

Tää on mun koira, kun fitness-bloggareilla on aina koira. Mä ajattelin hommaa kerralla tällaisen isomman, kun tässä on enemmän prodtskuu, mut mä en saa koskaan tätä kiinni. Joudun syömään aina jotain päästäisiä, kun yritän juosta tätä prodtskukoiraa pihalla kiinni.

Mut hei, tulee aika paljon airobista treeniä samalla!! ! Ja sehän on tosi tärkeetä meille fitneksille kun pitää juosta. Mä en kyl haluu mennä mihinkään salille juoksee, ulkona paistaa aurinko ja vähänks siistii. En ees tiijä mikä mutta silti!

fit_raapimaTässä on sit mun raapimispuu, kun musta tulee kuulemma fitness-kissa, niin ajattelin että mulla pitää olla sit oma raapimispuu kans. Olin silleen eläinkaupassa, että tarviiks fitness-kissa oman hiekkalaatikon kans, mut sit muistin että mullahan on se tomaatti!!

Ajattele, meinasin tuhlaa ainakin viis euroo hiekkalaatikkoon ihan turhaan! huh!

Tää on tällaine deluksemalli jossa on tollanen pompula päässä. Siinä voi kai tehdä jotain intravalleja, kun sitä hakkaa silleen nopeesti, tiijättekö silleen dui dui dui dui.

Aika hieno!

fit_lip Sit meidän salil on sellainen vähän vanhempi fitnessnainen joka on käyny  jo kerran kisoissa!! Se sanoi, että dieetillä (sillä pitää olla kai koko ajan) kuivaa huulet ja kaikki. Ni ostin tällaista ihanaa lipsmackia. Tää on ihan mansikan makuista eikä tässä oo kai yhtään kaloreita!

Mä en tykkää kuivista huulista kun sit ne menee sellaisiks kuiviks, tiijättehän, ja sit esim. villasukat tarttuu niihin kiinni. Mulla oli kerran villasukka huulessa koko päivän, eikä kukaan sanonu siitä mitään!

Vähänkö törkeetä! Ite ainakin oisin kyllä sanonu että jos toisella on sukka huulessa, mut me fitnekset ollaankin aika kilttejä.

En kyl tiedä sit aina me ei kuulemma olla. Mut mä ainakin oon!!

fit_sytka

Mähän treenaan aika kovaa, joka päivä neljästi. Sain ihan sikakova vinkin yhdeltä salikarjulta (kuumis!!!!!!), että kun kyykkää, niin kannattaa laittaa tällainen sytkäri takapuolen alle tuleen.

Ni sit kun alkaa haista palanut niin on liian alhaalla käynyt ja treeni menee ihan hukkaan! Miten siistii!! Miten joku voi tietää noi paljon! Ja vielä huomasin, että jos tomaatti on siellä salilla mukana, niin se kypsyy tossa kyykyn aikana kun jättää hetkeks sinne alas!

Ei tarttee enää mikroa kantaa salille, ihan sikahienoo! Tää on mun ilmainen vinkki teille kaikille fitneksille!

fit_sauna

Sit tässä on mun sauna! Fitnesksille on tärkeetä sauna! Kuulemma IP-sauna on paras mut en tajuu miten iltapäivällä se ois muka parempi?!

Sauna on kyl silleen aika huono, että tomaatti pitää vaihtaa aina saunan jälkeen. Mut kai se on just tätä asennetta ja itsekuria mitä fitnekseen kuuluu. Meidän naapurissa asuu sellainen Igor joka grillaa pihalla aina kuulemma jotain radioktiivisia liskoja. Meidän saunassa on aina jostain syystä vähän kuumempi silloin, en tiedä miks.

fit_palarit

Sit kun mä käyn aina kerran viikossa sellaisella voimasalilla, silleen missä sellaiset isot miehet nostaa ainakin miljoona kiloo (LOL ei oikeesti miljoonaa x_x !!), koska fitnesksessä tarttee voimaa kun pitää jaksaa punnertaa siellä lavalla silleen säärystimissä kai.

Niin ne sano, että kortisoli on tosi paha asia, että se syö lihakset ja sit ei voi mennä fitnekseen. Mutta kun kuulemma juo välillä palariks vähän viiniä, niin se kortisoli laskee. Ajattelin sitten että mähän en mitään kortisolia halua, niin kävin sit ostaa koko viikon viinit kerralla. Mä otan tän tosissaan!

fit_lammitin

Sit tässä on vielä yks kuva mun uusimmasta treenivälineestä. En tiedä mikä tää on, mut näytti niin siistiltä että oli pakko ostaa. Claas Uuhlsonilta kävin muitakin treenivälineitä, kuten kahvakuulia (se on joku uus venäläinen juttu!!) ni tää oli kans siinä vieressä.

Siis tässä luki että kenkien lämmitin, mut en oo vielä löytänyt anatomiakirjasta että missä mulla on kenkit. Veikkaan että jossain tässä käsien lähellä, kun tossa on kaks tollasta putkeekin. Mut hirvee ääni tosta lähtee että pakko olla tehokas!! Laitan tosta varmaan kyselyy vaiks nettiin kun siellä on paljon tietäjii.

Mut siis treenaminen on tärkeetä, se on tän fitneksen juttu. Mä en kyl aina kerkee salille kun pitää miettii näitä blogijuttuja, mutta tärkeimmät eka!

Tällä viikolla siis paljastin et lähden treenaa fitnessii, ens viikolla kerron kuinka tulen sieltä fitness-maailmasta pois!!

Tähän haluaisin laittaa jonkun siistin allekirjoituksen, kuten XXX mut en tajua miten roomalaiset numerot tähän liittyy? 101010? Ai mut sehän on nörttikielellä 42, mikä oli sen yhden Adams Familyn kirjassa se elämäntarkoitus!! Ai tää menee tälleen. No mä allekirjoitan tän sit vaikka XIX, kun se on nörttikielellä 14 ja se on mun osoite!

Suukkoja!

Ai niin mutta ei voi toivottaa suukkoja kun kuulemma jos on tälleen hyvännäköinen fitnessgimma niin sun poikkis tai tyttis voi tulla mustikseks. En kyl tajuu mitä se haittaa jos on niinku mustanaamio. Sehän lyö sillä sormuksella pahiksia turpaan ja on silleen vahva ja sit sillä on se susikii.

No sanotaan sit vaan että treenikuulumisia! Mut toisaalta eihän mun treenit muille kuulu kun oon tällainen itsenäinen eikä muut mua määrää. Hitto tää on kyl vaikeeta!!!

Miten sä lopettaisit blogin? Oisko se vaik että MOIKS!

Ainii PS! Valkeet hampaat on tosi tärkeet fitneskesissä ja sit pitää olla kans tosi pitkät ripset. Mulla on tosi taitava kämppis joka tekee omassa huoneessa ihan melkein ilmaseks mulle hampaanvalkasuu ja sikasiistii ripsii. Sillä on joku sellainen laite millä hiotaan hampaasta niinku pinta pois koska se valkee on siellä sisällä. Ja sit parhaat ripset tulee kuulemma jostain hevosten jouhista, mut ne on tosi kalliita. Mut se sai niitä tosi paljon Tiimarin alesta kun sen meni konkkaan. Vähänks oli hyvä tuuri!! Ne pitkät ripset estää kyllä itkemisen, kun ne kuivattaa silmiä niin paljon, mutta se on hyvä koska no crying no paining!! Jos te haluutte, niin mä voin antaa teille alekoodin mun frendin ripsistudioon. Se kyl pitää laittaa postilaatikosta ja sit todistaa ettei oo poliisi, kun nää jouhet on kuulemma niin kalliita, että jos on polisii ovella niin se houkuttelee rosvoja!

Mut meillä ei tartte pelätä rosvoja kun mähän harrastaan fitnesksii!! On se toi kämppis kyl välillä vähän hassu!

3 vastausta artikkeliin ”Kohti fitnesksen maailmaa”

  • Nainen hiljaa! Nyt kuvia puurosta ja perseestä, ei susta muuten tuu uutta Jutta Pustaspergiä!

    PS. Kokeilitko kirkolla tomaattia?

    • En haluu olla uus Jukka Bullisberg, kun noi bergit on aika vaarallisia. Eikös Toni ”viking Line” Halmekin törmännyt jäävuoreen (eiks se oo joku berg?!). Ainakin se oli siellä Titanikilla.

  • juu jättäkää te akat vaan REENI HOMMAT meile ukkoille!!!!!!!!!! kaiken maaliman vitnessii sitä on,,,,,,,,,,,,,,akat vaan keITTIöön ei ne tajua ,,tosimiesten REENI hommia kjeh HHEH,,,,,,,ÄIJIEn hommaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentointi on suljettu.